Vtisi z 8-tedenskega tečaja

"Bilo je ... cartanje duše, telesa in duha! Skrbno izbran čas - zame! Prebujanje osnovnih, a že potlačenih in pomembnih malenkosti: dotika, diha, trenutka. Prebudila sem svojo notranjo moč. Se negovala, bila bolj nežna, predvsem do sebe. Do drugih pa bolj odločna in pogumna. Po delavnici je čuječnost nadalje moj način življenja. Sem bolj v stiku s seboj, zavedam se pomembnosti trenutka, ozaveščam sedanjost, diham, pozorna sem na vsak korak, gib... Sem predvsem bolj 'počasna'.

Prepričana sem, da lažje premagujem življenjske izzive, sem bolj trdna in mirna. Simona pa itak pušča sledi ... Je v mojih mislih doma, v vsaki vaji... Je energija in veter ... Je preprosta. Kljub najvišjim nazivom odprta in srčna. Je sonce!

Pogrešam našo skupino in skupinske vadbe. V kratkem ga bomo organizirale in izvajale dalje, saj je skupinska moč in povezanost še prijetnejša!"

Karmen

***** 


"Delavnica mi je bila v veliko pomoč. Zdi se mi, da imam boljšo koncentracijo (manj krat se vprašam, če sem zaklenila vhodna vrata :-). Bolj sem prisotna. Imam več energije. Predvsem pa imam neko orodje, s katerim se lahko sproščam, umirim, zberem. Ob vsakodnevni kratki vadbi se občutek prisotnosti 'tukaj in zdaj' prenaša na vsakodnevna opravila.

O voditeljici pa: Simona je nevsiljiva, umirjena voditeljica. Dopustna, prijetna. Lahko ji zaupaš. Ve, kaj dela. Odgovorna zanesljiva in s pravo mero vsega.

Zelo sem vesela, da sem bila na delavnici. V pravem trenutku mi je prišla naproti. Simona, hvala. Z veseljem bi se udeležila še kakšne."

Nataša